Kategóriák

TOP termékek

Termékajánló

Információ

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fizetési mód

Kapcsolatfelvétel

AHD kamerarendszer

Főkategória >AHD kamerarendszer

AHD kamera rendszer: több mint analóg, kevésbé okos, mint az IP

Az AHD kamera rendszer tökéletes köztes megoldás az IP kamerák kiterjedt okos funkciói és csúcsminőségű felbontása, illetve a hagyományos analóg felépítésű rendszerek által biztosított korlátozott lehetőségek között.

A modern AHD technológiák képfelbontásban már felveszik a versenyt az IP rendszerekkel, és részletgazdag, 2, 5 és 8 megapixeles formátumban rögzítenek. Az AHD kamera rendszer ár-érték arány alapján a kamerapiacon az egyik legkedvezőbb választás, hiszen jutányos áron hozzáférhető, miközben technológiailag is egy fejlett csomagot kapunk.

Az AHD kamera további előnye, hogy analóg koaxiális kábellel és számítógéphálózati UTP kábellel is csatlakoztatható a videórögzítőhöz. Monitorrs Security rögzítőeszközeink széles körű felhasználást tesznek lehetővé, hiszen nemcsak AHD-kompatibilisek, hanem a TVI, CVI, AHD és IP kamerák jeleit egyidejűleg dekódolják.

Az AHD kamera ideális őrszem otthona vagy a védelmezni kívánt terület megfigyelésére. Ha nincs szüksége csúcstechnológiára, de megbízható képminőséget és megfelelő technikai lefedettséget szeretne, bátran tegye le voksát AHD kamera rendszereink mellett!
Ha biztonsági kamera szettel szeretné megerősíteni otthona védelmét, szerencsére választhat olyan megoldást is, amely erősíti biztonságérzetét, ám kevésbé terheli meg pénztárcáját. Az AHD kamerák hagyományos, koaxiális kábelen keresztül 100 méteres távolságig képesek garantáltan a videójel továbbítására, így kiválóan alkalmasak kisebb alapterületű helyiségek lefedésére.

Válasszon két-, három-, négy-, öt- vagy akár hatkamerás rendszereink közül, és a részletek felől érdeklődjön munkatársainknál!

Webáruház készítés