Kategóriák

TOP termékek

Termékajánló

Információ

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fizetési mód

Kapcsolatfelvétel

IP kamerarendszer

Főkategória >IP kamerarendszer

IP kamera rendszer: funkcionalitás és csúcsminőség

Ha a legmagasabb minőségű és legújabb technológiát hívná segítségül ipari vagy magánterület megfigyeléséhez, az IP kamera szett ideális választás. Az IP kamerák egyéni igényekhez igazított okos funkciókkal, részletgazdag kameraképpel biztosítják a láthatóságot a nap 24 órájában.

Az IP kamera szettek minden tekintetben felülmúlják az analóg rendszereket. Az IP technológia átlépi a fizikai rögzítettség korlátait, és megvalósítja az akár különböző helyszínekre telepített kamerák és rögzítőeszközök összehangolt, rendszerszintű kommunikációját. Ebből következik, hogy egy IP kamera rendszer sokkal nagyobb rugalmasságot biztosít. További előnye, hogy a digitális jelként továbbított kép szavatolja a jóval magasabb képminőséget és felbontást. Önnek nincs más dolga, mint hátradőlni, és bármely internethez csatlakoztatható eszközön követni, hogy mi történik éppen.

Nézzen körül IP kamera rendszereink kínálatában, és rendelje meg az Ön számára legmegfelelőbb szettet, 2, 4, 8, 16, vagy kérésre akár több kamerás kialakítással, 8 megapixelig terjedő felbontással! Különböző szettek kombinálásában is készséggel segítünk – kérdéseivel és kéréseivel forduljon hozzánk bizalommal!
A legmodernebb, digitális IP térfigyelő kamerarendszereknek számos előnyük van az analóg kamerákkal szemben. Egy ilyen térfigyelő kamera rendszer nemcsak jobb minőségben képes a képek rögzítésére, de lehetőséget ad a fontos pillanatok kiemelésére is. Egy IP kamera rendszer árak tekintetében ugyan a magasabb kategóriát képviseli, de ez a befektetés hosszú távon biztosan megtérül a fenntartás egyszerűsége miatt.

Tekintse meg különböző kameráink paramétereit, és kérdéseivel keresse kollégáinkat!

Webáruház készítés