TOP termékek

Termékajánló

Információ

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fizetési mód

Kapcsolatfelvétel

Vásárlási feltételek

Általános szerződési feltételek

1) A regisztrációról
"Kijelentjük, hogy az adatok kizárólag a" Monitor s.r.o. "megvásárlása során történő azonosításra szolgálnak, és nem kerülnek harmadik félnek átadásra, vagy más módon nem használják fel.
2) A megrendelés elrendezése és felszerelése, beszerzési szerződés
A Vevő Vásárlási Megrendelése a Vásárlási Szerződés tervezete, és maga a Vásárlási Megállapodás a Vevő és az Eladó által elfogadott beleegyezés megadásának időpontjában történik meg. Azóta kölcsönös jogok és kötelezettségek merülnek fel a vevő és az eladó között.
A vásárlási szerződés megkötésével a vevő megerősíti, hogy megismerte ezeket a feltételeket, beleértve a követelés feltételeit, és egyetért velük. Ezen feltételek mellett a vevő megfelelő módon ismeri a megrendelést, és lehetősége van megismerkedni velük.
Az eladó fenntartja magának a jogot, hogy a megrendelést vagy annak egy részét az alábbi esetekben felmondja a vásárlási szerződés megkötése előtt: az árut már nem gyártják vagy szállítják, vagy az áruk jelentősen megváltozott. Abban az esetben, ha ez megtörténik, az eladó azonnal kapcsolatba lép a vevővel, hogy megállapodjon a következő eljárásban. Abban az esetben, ha a Vevő már megfizette a vételár egy részét vagy teljes összegét, akkor ez az összeg vissza kerül a számlájára, a vásárlási szerződést nem kötik meg.
A boltban kapott összes megrendelés kötelező. A megrendelést a szállítás előtt törölhetjük. Ha a megrendelést a szállítást megelőzően törlik, és elküldjük, az ügyfél kérheti az áru kiszállításával kapcsolatos költségek megtérítését. A megrendelés kézhezvételéről e-mailben automatikusan értesül. Az egyes termékek részleteiben, még a megrendelés visszaigazolásakor is, a nem raktárkészlet szállítási határidejét feltételezik. Minden elem megmutatja, hogy az áruk raktáron vannak vagy sem. Ha az áru nincs raktáron vagy a szállító raktárában, azonnal értesítjük Önt a következő szállítási időpontról.
A megrendelés törlése
Ha 12 órán belül megszakítja a megrendelését, akkor a megrendelést megszakítjuk. E-mailben vagy telefonon törölhetjük. A megrendelés törlésénél meg kell adnia nevét, e-mail címét és rendelési számát.
3) Házhoz szállítási mód:
A csomagszállító cég a DPD. A megrendelt áru kézbesítéséről értesítést kap.
A szállítmány panaszát a kézbesítéstől számított 3 napon belül lehet benyújtani, feltéve, hogy a kár nem volt nyilvánvaló az átadáskor!
4) Garancia
A csomagban mindig megtalál egy számlát. A jótállási idő a számlában meghatározott időponttól kezdődik. A jótállási idő 24 hónap.
5) Ellentmondások a beszerzési szerződéssel - általános információk
Abban az esetben, ha az elem nem felel meg a vásárlási szerződésnek a Vevő jogosult az ügyet ingyenesen és indokolatlan késedelem nélkül a megfelelő vásárlási szerződés feltételeinek megfelelően hozni. A vevő követelményei vagy az elem cseréjével vagy javításával; ha egy ilyen eljárás nem lehetséges, a vevő kérheti a termék árának megfelelő kedvezményt, vagy visszavonhatja a szerződést. Ez nem így van, ha a vevő az ügy átvételét megelőzően tudta, hogy ellentmondás van a vásárlási szerződéssel vagy a vásárlási szerződéssel való ellentmondással.
6) A fogyasztónak a szerződésből való kilépésének joga
A fogyasztónak joga van az áru átvételétől számított 14 napon belül visszalépni a szerződéstől. Ilyen esetben a vásárló kapcsolatba lép az eladóval, és írásban adja le hogy visszalép a már megkötött szerződéstől. A vásárlás összegének visszatérítése banki átutalással 30 napon belül történik meg. A visszatérítendő összeget szállítási költségekkel csökkentjük.
A fogyasztónak nincs joga a szerződéstől való lemondásra, ha a terméken idő közben sérülést okozott.
7) Szállítási feltételek
Az összes szállítást a szállításig követjük, így megpróbáljuk elkerülni a szállítás során felmerülő problémákat.
Hogyan kell folytatni az áru visszaküldését:
A terméknek teljesnek kell lennie (beleértve a tartozékokat és az összes dokumentációt), és abban az állapotban, amikor azt kézbesítette. Kérjük, mindig használja a csomagolópapírt vagy a kartondobozt úgy, hogy a csomag ne sérülhessen a szállítás során.
8) Fizetési módok
előre fizetés - Ha ezt az opciót választja, akkor a megrendeléskor kitöltött adataival kézbesítjük a sszámlát. Az árut a banki átutalás után küldjük el.
utánvéttel - elküldjük Önnek a megrendelt árut, és az árut készpénzben fizetheti ki átvételkor.
Az árak 27% áfát tartalmaznak! 
9) ARS
A vevőnek - a fogyasztónak - joga van az eladóhoz fordulni a jogorvoslati kérelemhez, ha nem elégedett az eladó követelésének kezelésével, vagy úgy véli, hogy az eladó megsértette jogait. Ha az eladó a feladásától számított 30 napon belül válaszol erre a kérésre vagy nem válaszol, a fogyasztónak joga van a 391/2015 Zz. Törvény szerinti alternatív vitarendezési kérelem benyújtására. Az ARS szervezetek a 391/2015. Sz. Törvény Zz. A javaslatot a fogyasztó a 391./2015. Törvény Z.z. Az ARS szervezetek listája megtalálható az SR Gazdasági Minisztériumának honlapján www.mhsr.sk.
10) Panaszok
Ha a tőlünk kapott áruk sérültek vagy hibásak, kérjük vegye fel a kapcsolatot cégünkkel. A szerződés megszűnése miatt az áruk visszafizetését a Feltételek 6. pontja ismerteti.
11) Reklamáció esetén kövesse az alábbi leírást:
Küldje el a terméket a címünkre - "kapcsolattartó cím". A terméknek teljesnek kell lennie (beleértve a tartozékokat és az összes dokumentációt), és abban az állapotban, amikor azt kézbesítette. Csatolja a vásárlást igazoló dokumentumot az árukhoz. Kérjük, mindig használjon csomagolópapírt vagy kartondobozt úgy, hogy a csomagolás ne sérülhessen a szállítás során. Az árut a szállításhoz megfelelően kell becsomagolni, hogy ne sérülhessen tovább. Az eladó nem vállal felelősséget a termékek működéséből eredő károkért, a termékek jogosulatlan használatából eredő funkcionális tulajdonságokért és károkért, valamint a külső események és a szabálysértés okozta károkért. Az ilyen eredetű hibák nem tartoznak a garancia hatálya alá. Az árut higiéniai okokból megtisztítva küldjék vissza. A felhasználónévvel és jelszóval vagy kóddal védett termékek esetén a hiba leírásában szíveskedjenek mellékelni ezeket a hozzáférési adatokat! Szervizünk a beállításokért és egyéb az eszközön tárolt adatért felelősséget nem vállal!

Adatvédelemi tájékoztató

A személyes adatok feldolgozásának alapja az érintett hozzájárulása a kereskedelmi üzenetek küldéséhez, valamint online kereskedő közvetlen marketing céljából végzett tevékenységéhez.

 

A személyes adatok védelme

 

 1. AZ ADATKEZELŐ AZONOSÍTÁSA ÉS KAPCSOLATI ADATAI

  1. Az Ön személyes adatainak kezelője a Monitor Kft (a továbbiakban csak „adatkezelő”), székhelye: Bátka 32, 98021 Bátka, Szlovákia cégjegyzékszáma: 47996366.

  2. Az adatkezelő elérhetőségei: Kézbesítési cím: Bátka 32, 98021 Bátka, Szlovákia E-mail cím: info.monitorrs@gmail.com Telefonszám: +421905127201

  3. Az adatkezelő nem nevezett ki adatvédelmi tisztviselőt. 1. A SZEMÉLYES ADATOK FELDOLGOZÁSÁNAK JOGALAPJA

  1. Az Ön személyes adatai feldolgozásának jogalapja az Ön hozzájárulása, amelyet ezúton adott az adatkezelő számára, a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről szóló Európai Parlamenti és Tanácsi (EU) 2016/679 rendelet (általános adatvédelmi rendelet) 6.cikke /1/ bekezdésének a) pontja értelmében (a továbbiakban: „Rendelet”). 1. A SZEMÉLYES ADATOK FELDOLGOZÁSÁNAK CÉLJA

  1. A személyes adatok feldolgozásának célja üzleti kommunikáció, valamint az adminisztrátor részéről az Ön személyére irányuló egyéb marketing tevékenységek végzése.  1. Az adatkezelő részéről nem kerül sor automatikus egyéni döntéshozatalra a rendelet 22. cikke értelmében.

 1. A SZEMÉLYES ADATOK TÁROLÁSÁNAK IDŐTARTAMA

 

  1. Az adatkezelő a személyes adatait 3 évig tárolja, illetve maximum addig, amíg Ön vissza nem vonja a személyes adatai feldolgozásához adott hozzájárulását (az e célból történő feldolgozáshoz). 1. A SZEMÉLYES ADATOK TOVÁBBI KEDVEZMÉNYEZETTJEI

 

  1. Személyes adatainak további kedvezményezettjei a Bohemiasoft s.r.o. cég (a szerver kezelője), az Unihost s.r.o. cég (a szerver kezelője) és a Casablanca INT cég (az adatközpont üzemeltetője), valamint DPD hu

 

 

 1. AZ ÉRINTETTEK JOGAI

 

  1. A rendeletben meghatározott feltételek szerint Ön jogosult:
   - az adatkezelőtől hozzáférést kérni személyes adataihoz
   - személyes adatainak helyesbítésére
   - kifogást emelni személyes adatainak feldolgozása ellen
   - személyes adatait áthordozni

  2. Joga van bármikor visszavonni hozzájárulását, amelyet személyes adatai feldolgozásához adott az adatkezelőnek. Ez azonban nem érinti személyes adatai feldolgozásának jogszerűségét a hozzájárulás visszavonása előtt. Személyes adatai feldolgozásához adott hozzájárulását az info@kamerarendszer.eu e-mail címen vonhatja vissza.

  3. Ha úgy ítéli meg, hogy személyes adatainak feldolgozása ellentmondott vagy ellentmond a rendeletben foglaltaknak, jogában áll többek között panaszt tenni a felügyeleti hatóságnál.

 

  1. Ön nem köteles személyes adatokat szolgáltatni. De a személyes adatok megadása szükséges feltétele szerződés létrejöttének és teljesítésének. Az adatok megadása nélkül nem lehetséges a szerződés megkötése vagy megbízott általi teljesítése.E feltételek 2019 december elsején lépnek hatályba.

Webáruház készítés