Kategóriák

TOP termékek

Termékajánló

Információ

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fizetési mód

Kapcsolatfelvétel

Wifi kamerarendszer

Főkategória >Wifi kamerarendszer

Wifis kamerarendszer otthona, cége biztonságáért

Sajnos nem mindenki osztja a nézetet, miszerint a magántulajdon szent. Ha Ön a hatékonyan akarja megvédeni otthonát, hétvégi házát vagy akár vállalkozása telephelyét, gondoskodnia kell a megfelelő biztonsági rendszer kiépítéséről. Egy vezeték nélküli kamera rendszer megfelelő megoldást nyújthat a problémára.

A vezeték nélküli kamerák hasonló elven működnek, mint a wifi-routerek és a számítógépek. Ha a wifis kamera szett mellett dönt, mindenképp figyelembe kell venni, hogy ezek a kamerák elektromosságot igényelnek (220V), a hálózat csak a jelet továbbítja vezeték nélkül. Nyílt terepen a wifi jel hatótávolsága 300 méter, de ezt a tartományt nagyban befolyásolják az akadályok, amelyek miatt normál környezetben általában 25-30 méterre csökken.

A fenti körülmények ellenére adott paraméterek között tökéletes megoldást nyújthat a vezeték nélküli kamera rendszer. Hatalmas kínálatunkban garantáltan megtalálja az elvárásaihoz maximálisan igazodó terméket, ráadásul az eszközök kombinálhatók is egymással. Lépjen kapcsolatba szakembereinkkel, és rendeljen online profi wifis kamera szettet!
 

 

Webáruház készítés