Kategóriák

TOP termékek

Termékajánló

Információ

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fizetési mód

Kapcsolatfelvétel

Wifi kamerarendszer

Főkategória >Wifi kamerarendszer

Wifis kamerarendszer otthona, cége biztonságáért

Sajnos nem mindenki osztja a nézetet, miszerint a magántulajdon szent. Ha Ön a hatékonyan akarja megvédeni otthonát, hétvégi házát vagy akár vállalkozása telephelyét, gondoskodnia kell a megfelelő biztonsági rendszer kiépítéséről. Egy vezeték nélküli kamera rendszer megfelelő megoldást nyújthat a problémára.

A vezeték nélküli kamerák hasonló elven működnek, mint a wifi-routerek és a számítógépek. Ha a wifis kamera szett mellett dönt, mindenképp figyelembe kell venni, hogy ezek a kamerák elektromosságot igényelnek (220V), a hálózat csak a jelet továbbítja vezeték nélkül. A Wifi jel hatótávolságát nagyban befolyásolják az akadályok, amelyeken keresztül ez a jel a normál környezetben 25–30 m.

A fenti körülmények ellenére adott paraméterek között tökéletes megoldást nyújthat a vezeték nélküli kamera rendszer. Hatalmas kínálatunkban garantáltan megtalálja az elvárásaihoz maximálisan igazodó terméket, ráadásul az eszközök kombinálhatók is egymással. Lépjen kapcsolatba szakembereinkkel, és rendeljen online profi wifis kamera szettet!
Manapság mintha mindenki a “dolgok internetéről”, azaz a különböző háztartási eszközeink interneten történő összekapcsolódásáról beszélne. Ez alól a trend alól természetesen a térfigyelő kamerarendszerek sem kivételek. A Wifi IP kamerák rendkívül népszerűek, hiszen az egyes kameraegységeknek csupán tápellátásra van szükségük, így könnyedén helyezhetjük őket oda, ahova szeretnénk, sőt, szakember segítsége nélkül magunk is telepíthetjük a hálózatot.

Tekintse meg wifis kamerarendszer árainkat!

 

Webáruház készítés